4 Comments

  1. graSZka
    1/30/2014
    Reply

    Uczta dla podniebienia :) ..choć z przyczyn technicznych nastąpiła mała modyfikacja. Nie miałam papryczki chilli. Zamiast tego dodałam 1/4 zwykłej czerwonej papryki – drobniutko pokrojonej i chilli suszone z młynka.
    Jestem pewna, że to nie jedyny Twój przepis, który wypróbuję.

  2. 2/1/2014
    Reply

    Bardzo się cieszę, że moja propozycja na dorsza (a właściwie może być do innych ryb)smakowała. Gratuluję pomysłu na zamiennik do papryczki chilli ( sama wykorzystam jak nie będę miała świeżej). Dziękuję i zapraszam po inne przepisy :)

  3. arla
    12/13/2015
    Reply

    Chciałam zapytać czy taka rybka oraz w panierce będą smakowały również na zimno? W pracy mam wigilię, a tam nie ma możliwości podgrzania.

  4. Brenia
    12/13/2015
    Reply

    tak, można ją podać na zimno i będzie dobra :)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *